Reflection – Nem gurult el a gyógyszere a Pesti TV riporterének

 

Reflection – Nem gurult el a gyógyszere a Pesti TV riporterének

 

Két nappal ezelőtt megjelent Vági Márton újságíró cikke Jurák Katáról, aki a következőket írta:

  Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.

 

"Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt."

 

A szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik: az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 )"Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására."

 

Az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.

 

Az áradásokban azóta, több, mint 150-en is meghaltak.

 

Vági Márton cikkjét azzal zárta, hogy üzent Jurák Katának:

 

Jurák Katának segítünk, hiszen láthatóan segítségre van szüksége:

az áradások és a szélsőséges időjárás oka a globális felmelegedés, mely az emberi tevékenységnek köszönhető.

Kedves Kata, szívesen!

Az én cikkemet azzal akarom zárni, hogy üzenni akarok Vági Márton újságírónak, és ki tudja, talán egy nap eljut hozzá is a következő üzenetek is:

Higgadj le felebarátom, de van MAGNEB6 is, ha ez nem megy magadtól.

A másik meg, hogy az áradások, a szélsőséges időjárás okát újonnan már nem is a globális felmelegedéshez viszonyítják, hanem a klímaváltozáshoz. De teljesen mindegy, hogy melyikhez ragaszkodunk, mert mindkét szó a liberális hazugság eszköze.

Javaslom, hogy olvasd el a 888.hu szerkesztőinek ezzel kapcsolatos cikkeit, és talán azt is megfogod érteni, hogy milyen kapcsolat van a kettő, és a többi között.

De azt is javaslom neked, hogy kezdd el olvasni, és értelmezni a Bibliát, és egy nap talán jobban meg fogod érteni a szivárványszín eredeti jelentését, a bűn definícióját, Isten irgalmát, és örök ítéletét, és a többi, és a többi.

Kedves Márton! Jóindulatból tettem ezt, és szívesen!

Hasonló cikk:


 

 

 

 

 

Források:

https://www.facebook.com/jurakkataofficial/posts/4038987222894791

https://bahir.hu/2021/07/16/elgurult-a-gyogyszere-a-pesti-tv-riporterenek/?fbclid=IwAR00BqZi9A3bPsCukxEl0LYkS5ziJjVlA6QUTxY-SzC0SXLFRS_pxqN6PDw

https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/klimafelelem-klimadepresszio-klimagyasz-ismerjetek-meg-2019-legtrendibb-fogalmait-4200312/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A halál rejtélye

Milliárdosok: Mit használ az embernek...?